Geef jouw belangrijke stakeholders de aandacht die ze verdienen

De Stakeholder Engagement Tool (SET) is een app (mobiel & web) die u helpt bij het borgen van uw relaties en business.

AVG-proof:
Excel lijsten zijn verleden tijd

Ondersteuning:
Persoonlijk en direct​

Eenvoudig in gebruik:
Geen complex CRM systeem​

Altijd bij de hand:
Mobiel & web

Wat onze klanten vertellen

Maarten van Rossum, Global Director Public and Government Affairs Heineken N.V. aan het woord:

“Wij zochten een app die ons op een praktische manier écht kon helpen met stakeholder engagement. De SET geeft mij een melding als ik al even geen contact heb met een stakeholder. Ook kan ik een collega porren voor follow-up of om contact op te nemen met een stakeholder, en weet ik nu razendsnel welke collega’s in de afgelopen jaren gesproken, of gewerkt hebben met een relatie of op een onderwerp.”

#1 Borg relaties

Het is essentieel om in gesprek te blijven met uw belangrijke stakeholders. Mensen doen tenslotte zaken met mensen. We herkennen dat dit soms een uitdaging is, zeker wanneer het een gedeelde verantwoordelijkheid is binnen uw team.

De SET helpt u bij het borgen van uw relaties en business.

#2 Verhoog productiviteit

Wij geloven dat klassieke CRM-systemen zich suboptimaal lenen voor stakeholdermanagement; ze zijn te uitgebreid, niet gebruiksvriendelijk en (niet onbelangrijk) duur. Alsmaar uitdijende tabellen/sheets zijn ook geen pretje, en in strijd met de AVG(!). 

De SET vormt een handzaam alternatief dat specifiek ontworpen is voor stakeholdermanagement. Alles om de productiviteit van u en uw collega’s te verhogen.

#3 Bespaar tijd

In de SET houdt u bij welke interacties u hebt met belangrijke contactpersonen en stakeholders. In de tool krijgt u gemakkelijk zicht en grip op de contacten die u heeft rond specifieke onderwerpen, met welke externe contacten, en op welke momenten in de tijd. Bovendien helpt de tool u via notificaties en reminders bij actiepunten en belangrijke gebeurtenissen.

Met de SET bespaart u dagelijks waardevolle tijd.

Functionaliteiten

Organiseer en archiveer contactmomenten

Werk gemakkelijk met uw team samen door het delen van contactlijsten. Deze lijst is eenvoudig doorzoekbaar en bevat alle relevante informatie waarop u kunt handelen.

Deel to-do’s, verslagen en contactlijsten

Deel uw contactmomenten inclusief korte verslagen met uw collega’s. Zo geeft u aan wie bij het gesprek was, welke onderwerpen er zijn besproken en welke documenten er zijn gedeeld.

Daarnaast kunt u direct acties aan een gesprek koppelen door het invullen van to do lijst.

Ontvang persoonlijke
alerts

Een stakeholder succes wensen met een mijlpaal of een bericht sturen tijdens een verjaardag. Het is altijd fijn als er aan je gedacht wordt. Dat vinden uw stakeholders ook.

De SET geeft op meerdere momenten een persoonlijke herinnering, mét push notificatie, om u te helpen bij uw stakeholder engagement.

Privacy & beveiliging

Van MKB tot multinationals: de SET is voor iedereen geschikt. Waarom? Omdat we de tool ontwerpen voor de meest gevoelige informatie.

Een greep uit onze veiligheidsmaatregelen: onze tool wordt periodiek gepentest, de app is te beveiligen met een pincode en we ondersteunen SAML SSO voor uw user lifecycle management.

 

Altijd bij
de hand met onze
Mobiele app

Een van de grootste pluspunten van de SET is, is dat het door experts in stakeholdermanagement is gemaakt. Geen complex CRM-systeem, en geen handmatig invoerwerk meer in Excel.

U informeert uw collega’s razendsnel met een kort verslag, alsof u een WhatsApp stuurt. Intuïtief en efficiënt.

Tarieven

 

Licentie (1 jaar)

Voor organisaties die Stakeholder Engagement onderdeel willen maken van de bedrijfsvoering.

€ 3000 € 2500,-

+ € 2500,- éénmalige startup fee
+ € 20,- per gebruiker per maand

 • Uploaden schoon contactbestand
 • Inrichten hosting
 • Premium helpdesk
 • Custom branding/huisstijl
 • Realtime updates (web)-app
+ € 1500 terug van trial licentie
MEEST GEKOZEN

Trial licentie

Voor organisaties die Stakeholder Engagement onderdeel willen maken van de bedrijfsvoering.

Gratis

Optioneel: trial licentie inclusief het inladen van data (contactbestand) bedraagt € 1500,-

 • Inrichten hosting
 • Basis ondersteuning
 

Maatwerk

Voor organisaties die Stakeholder Engagement onderdeel willen maken van de bedrijfsvoering.

€ …

Met de Stakeholder Engagement Tool (SET) heeft u eindelijk een plek waar u met uw collega’s samen werkt aan stakeholdermanagement. De tool is eenvoudig in gebruik, voor iedereen duidelijk en vooral ook praktisch.

De SET wordt dagelijks door meer dan 200 gebruikers vertrouwd!

Starten met de SET

Herkent u zich in (een of meer van) de onderstaande punten?

 • Het is een uitdaging om te zorgen dat iedereen in uw team goed op de hoogte blijft en contacten met stakeholders goed onderling afstemt;
 • Uw organisatie gebruikt een uitgebreid CRM systeem, maar dat wordt eigenlijk maar door een enkeling en het secretariaat gebruikt;
 • U houdt in een (Excel) tabel/sheet bij met wie u gesproken heeft, maar u ziet er steeds meer tegenop om dit goed bij te houden en in uw achterhoofd weet u dat dit volgens de AVG eigenlijk niet mag;
 • Terugkoppeling van contacten met stakeholders gebeurt op veel verschillende manieren (in een overleg, via e-mail, bij de koffieautomaat…) en wordt nergens structureel geborgd;
 • Niet al uw collega’s beseffen dat alle externe contacten bij stakeholders, dus ook die van hen, bijdragen aan het geheel van stakeholder management – het wordt nog onvoldoende ervaren als een team effort;
 • Als bepaalde collega’s ooit uw organisatie zouden verlaten, dan vertrekt met hen een belangrijk deel van de contactgegevens en kennis van belangrijke stakeholders.

Dan biedt de SET uitkomst.

Wij gaan graag met u in gesprek om een goed beeld te krijgen van uw stakeholder management strategie, uw uitdagingen en uw behoeften. Het maakt niet uit of stakeholder management binnen uw organisatie een relatief nieuw speerpunt is, of dat dit al gestructureerd en geprofessionaliseerd gebeurt. In beide gevallen bieden we maatwerk dat aansluit op uw situatie.

 • We bieden u graag de mogelijkheid om de SET een periode uit te proberen.
 • In een proefperiode raden wij aan om de SET met een klein team uit te proberen. Dat legt de drempel laag en maakt het makkelijk om te evalueren.
 • We assisteren door de tool in te richten met de contactgegevens van relaties en stakeholders die u al ergens had opgeslagen.
 • Vervolgens maken wij u en uw collega’s wegwijs in het gebruik van de tool, bijvoorbeeld in een workshop
  Ook geven we praktische tips en adviezen voor bijvoorbeeld werkafspraken binnen uw team.
 • We vinden het belangrijk dat iedereen goed zijn weg kan vinden in de tool en daarom staan wij paraat voor ondersteuning en antwoorden op vragen.
 • Na afloop van de proefperiode bespreken we graag hoe het is bevallen en of u interesse heeft in een licentie op de SET.

Als u enthousiast bent geworden en een licentie neemt op de SET, helpen we graag bij de implementatie van de tool binnen uw team, afdeling of organisatie.

 • Daarbij horen workshops over de tool en het gebruik ervan.
 • Ook persoonlijke ondersteuning en assistentie bij vragen is altijd inbegrepen.
 • We helpen managers bij het krijgen van waardevolle inzichten in de externe contacten met stakeholders via management reports.
 • Wij zijn continu bezig met innovaties om de tool nog beter te maken en daarbij worden uw wensen en opmerkingen zeer gewaardeerd.

Met de SET brengt u structuur en professionaliteit aan in uw stakeholdermanagement. U verliest nooit meer waardevolle contacten uit het oog en u bent altijd goed geïnformeerd.

Start vandaag met het borgen van je relaties en stakeholders

Gijs Petter

Director van SET B.V.
[email protected]
06-30413262

“Met de Stakeholder Engagement Tool (SET) heeft u eindelijk een plek waar u met uw collega’s samen werkt aan stakeholdermanagement. De app is eenvoudig in gebruik, voor iedereen duidelijk, maar vooral ook praktisch. Daarmee tilt u uw stakeholdermanagement naar het hoogste niveau!”