De app die stakeholder management makkelijk maakt

De Stakeholder Engagement Tool (SET) tilt stakeholdermanagement naar het hoogste niveau en maakt netwerken leuker.

De voordelen

Gewoon alleen een app

Een van de grootste pluspunten van de SET is, is dat het door experts in stakeholdermanagement is gemaakt. Geen complex CRM-systeem, en geen handmatig invoerwerk meer in Excel. U informeert uw collega’s razendsnel met een kort verslag, alsof u een WhatsApp stuurt. Intuïtief en efficiënt.

De Golden Rules

Met de SET bespaart u tijd, verhoogt u de productiviteit van u en uw collega’s. Om dat te ondersteunen en bereiken hebben we bij de implementatie Golden Rules opgesteld. Interne werkafspraken die als een stok achter de deur fungeren om samen stakeholdermanagement naar het hoogste niveau te tillen.

Workshop digital stakeholdermanagement

Uiteraard laten we u niet los, totdat u en uw team de SET helemaal ‘eigen’ hebben gemaakt. Aanvullend kunt u kiezen voor een Workshop Stakeholdermanagement van een adviseur van Wepublic, zo haalt u samen nog meer uit uw stakeholdermanagement.

Wij staan voor u klaar

Snel schakelen is van belang van strategische stappen te zetten. Ons team staat klaar voor persoonlijke en directe ondersteuning, mocht u daar behoefte aan hebben.

Waardevolle relaties

Een app die u er tijdig aan herinnert contact op te nemen met een relatie, of u met een push notificatie niet laat vergeten een bos bloemen te sturen naar een stakeholder. In dialoog blijven met uw stakeholders is essentieel voor uw organisatie, want ‘people do business with people’. Door tijdgebrek of de waan van de dag schiet dat er vaak bij in. En gegevens in een ouderwets CRM stoppen levert vaak geen concrete actie op. Dat snappen we.

Investeer in uw stakeholdermanagement met de SET. Zo wordt stakeholdermanagement geen sleur, maar een leuke bezigheid. Met slechts een paar klikken op uw mobiel legt u gesprekken vast, krijgt u reminders, en deelt u uw contacten, contactmomenten en verslagen intern met elkaar. Daarmee heeft u altijd een actueel en compleet overzicht van stakeholdercontacten van u en uw collega’s. Mobiel en altijd bij de hand. Of u nu in de trein zit of net een lunch induikt met stakeholder.

Wat bieden we

Deel contactenlijsten

Werk gemakkelijk met uw team samen door het delen van con- tactlijsten. Deze lijst is eenvoudig doorzoekbaar en bevat alle rele- vante informatie waarop u kunt handelen.

Deel verslagen en to-do’s

Deel uw contactmomenten inclusief korte verslagen met uw collega’s. Zo geeft u aan wie bij het gesprek was, welke onderwerpen er zijn besproken en welke documenten er zijn gedeeld. Daarnaast kunt u direct acties aan een gesprek koppelen door het invullen van to do lijst.

Ontvang persoonlijke alerts

Een stakeholder succes wensen met een mijlpaal of een bericht sturen tijdens een verjaardag. Het is altijd fijn als er aan je gedacht wordt. Dat vinden uw stakeholders ook. De SET geeft op meerdere momenten een persoonlijke herinnering, mét push notificatie, om u te helpen bij uw sta- keholder engagement.

Betrek elkaar in uw werk

Informatie delen binnen uw team is van groot belang voor het opbouwen van relaties en vertrouwen. Door elkaar te betrekken in gesprekken en de voorbereiding daarvan kan iedereen profiteren: de basis, de informatie is op orde en iedereen is op de hoogte.

Maarten van Rossum, Global Director Public and Government Affairs Heineken N.V. aan het woord:

“Wij zochten een app die ons op een praktische manier écht kon helpen met stakeholder engagement. De SET geeft mij een melding, als ik al even geen contact heb met een stakeholder. Ook kan ik een collega porren voor follow-up of om contact op te nemen met een stakeholder, en weet ik nu razendsnel welke collega’s in de afgelopen jaren gesproken, of gewerkt hebben met een relatie of op een onderwerp.”

Aan de slag met stakeholder management. Neem contact met ons op!

Mark van den Anker

Partner Wepublic
[email protected]
06 15 05 70 11

“Met de Stakeholder Engagement Tool (SET) heeft u eindelijk een plek waar u met uw collega’s samen werkt aan stakeholdermanagement. De app is eenvoudig in gebruik, voor iedereen duidelijk, maar vooral ook praktisch. Daarmee tilt u uw stakeholdermanagement naar het hoogste niveau!”

  Wepublic

  Wepublic biedt digitale oplossingen die organisaties helpen slimmer te werken en beter geïnformeerde beslissingen te nemen. Oplossingen die ontzorgen, en altijd voldoen aan de hoogste eisen: snel, relevant en overzichtelijk. Producten zoals we het zelf zouden willen hebben, en die werk uit handen nemen. Met liefde en aandacht ontwikkeld. Onmisbaar voor public affairs- en communicatieprofessionals.

  Onze andere tools​

  Stakeholder Intelligence Monitor
  Weet wat er speelt. Lees meer ❯

  Issue Tracker
  De Issue Tracker geeft diepgravend inzicht in de ontwikkelingen rondom één specifiek issue. Lees meer ❯

  Contactgegevens

  De Stakeholder Engagement Tool is een product van Wepublic | Communicatie, Reputatie, Public Affairs.

  Wepublic BV
  Herikerbergweg 193
  1101CN Amsterdam

  [email protected]
  06 15 05 70 11